Menu

Direct reserveren bel: (0222) 311 433

Aankomst

Komt u op dinsdag, woensdag of donderdag naar Texel? Houd er dan rekening mee dat ons kantoor vanaf 17.30 uur gesloten is. Dit in verband met het ophalen van uw sleutel.

Algemene voorwaarden

AlgemeneVoorwaarden.pdf

Annuleringsrisico

Het is nooit plezierig als u onverhoopt uw vakantie moet annnuleren. Zorg daarom dat de kosten voor zo'n situatie verzekerd zijn; u voorkomt op die manier meer teleurstellingen. U kunt deelnemen aan ons annuleringsrisico. Bij het boeken kunt u aangeven of u hiervan gebruik wilt maken.

Annuleringsvoorwaarden.pdf

AED

In het Sluftercafé, direct nabij onze parken, is voor de veiligheid van onze gasten een defibrillator aanwezig. Mocht het restaurant gesloten zijn, dan kunt u een sleutel ophalen bij de receptie. Ook zijn er AED's aanwezig op park Slufterhoek bij de fietsenverhuur en op park Slufterduin bij de ingang.

Huisdieren

Een huisdier is welkom in een aantal bungalows op onze parken. Voor zowel uw vakantieplezier als dat van andere gasten, gaan we ervan uit dat uw hond niet alleen in de bungalow achterblijft. Zo voorkomt u mogelijke overlast voor andere gasten. Wij doen er alles aan om de bungalows schoon en netjes te verhuren. Het is prettig als u daar rekening mee houdt. Dat betekent: geen honden in de slaapkamers, op bedden of banken, stoelen en tafels.

Roken

De Muy ontvangt jaarlijks veel gasten. En wat is fijner dan je vakantie doorbrengen in een frisse bungalow? Wij hebben daarom al onze objecten die wij verhuren rookvrij gemaakt, het is dus niet toegestaan binnen te roken. Wij hopen dat u dit ter harte neemt, zodat ook anderen van een frisse bungalow kunnen gaan genieten. Namens de andere gasten, alvast bedankt

Schoonmaak

Na een heerlijke vakantie op Texel maakt u zich op om naar huis te gaan. Tijd voor de schoonmaak! Wilt u deze door ons laten verzorgen? Meld dit minstens twee dagen voor vertrek bij de receptie. De prijs voor de schoonmaak staat bij elke bungalow vermeld. Voor een aantal bungalows is het mogelijk om zelf schoon te maken. De borg die u bij aankomst betaalt, krijgt u dan weer retour als alles akkoord is.

De Muy heeft richtlijnen voor de eindschoonmaak. De lijst met werkzaamheden vindt u in de parkmap of kunt u op het sleuteladres krijgen.