Menu

Direct reserveren bel: (0222) 311 433

Bel

plus_1

Plus Hooijschuur is een grote supermarkt aan de rand van De Cocksdorp. Wat u ervaart als u binnenloopt? Een moderne winkel (o.a. met zelf scan) én veel aandacht voor mensen, producten en de inrichting.

In de PLUS treft u een uitgebreid assortiment producten. De kaasafdeling biedt zowel romige, Noord-Hollandse kaas als de nieuwste soorten uit het buitenland. En wilt u een ‘makkelijke’ dag, dan heeft PLUS vele kant-en-klare maaltijden in het schap.

Kleurrijke bloemen

Met een bloemetje verrast u de familie, vrienden of kennissen. Het is ook een leuke sfeermaker in uw vakantiewoning! De boeketten zijn kleurrijk en heel gevarieerd.

Versafdeling

Plus heeft gegarandeerd vers brood tot sluitingstijd. Bij de versafdeling haalt u vers gesneden en gegrilde vleeswaren. Ook handig voor op vakantie: ruime keuze aan vlees en fondue-, barbecue- of gourmetschotels.

Assortiment dranken

In de slijterij vindt u de sterke drank, likeuren en echt Texelse drankjes; in de supermarkt staan onze Sterwijnen. Volop keuze voor elke gelegenheid. Proost!

TNT Servicepunt - Pinautomaat

Het TNT Servicepunt biedt u alle service en producten van TNT post. Er zijn ook cadeaubonnen, telefoon- en strippenkaarten, staatsloten, batterijen, en zelfzorgmedicijnen verkrijgbaar. Er staat tevens een geldautomaat bij het servicepunt.

Adres en openingstijden

PLUS Hooijschuur • Molenlaan 14 • De Cocksdorp. U kunt voor de deur parkeren! 
Klik hier voor de actuele openingstijden van PLUS De Cocksdorp.