Menu

Direct reserveren bel: (0222) 311 433

Bel

Op deze pagina informeren wij u over de maatregelen die wij nemen omtrent het Coronavirus (COVID-19).

Boekingen in onze bungalows, vakantiehuizen en appartementen kunnen gewoon doorgaan..

  • Bij annulering van uw reservering wegens Corona betaalt u, als u meer dan 30 dagen voor aankomst annuleert, 30% van de huursom + reserveringskosten + eventueel annuleringsrisiko.
  • Bij annulering van uw reservering wegens Corona betaalt u, als u binnen 30 dagen voor aankomst annuleert, 60% van de huursom + reserveringskosten + eventueel annuleringsrisiko.

Heeft u via de VVV gereserveerd, zijn de annuleringsvoorwaarden van de VVV van toepassing. 

Op Texel is de mogelijkheid om een sneltest uit te voeren. Informatie vindt u op www.sneltestcoronatexel.nl. Online kunt u een afspraak maken, wilt u op een andere dag een afspraak maken, kunt u het telefoonnummer bellen wat op de website staat vermeld.

 

Natuurlijk heeft de veiligheid van onze medewerkers en gasten de hoogste prioriteit, dus informeren wij u over een aantal maatregelen. Deze zijn in overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en het RIVM. Met de hele sector staan we daarmee in contact zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken.

  1. Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
  2. Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Welke maatregelen zijn van toepassing op Texel?

U kunt hier de live blog van de VVV volgen voor de laatste ontwikkelingen. Op verzoek van de Rijksoverheid treft Texel wel maatregelen in verband met het coronavirus in Nederland:

  • De veerdienst TESO zal de afvaarten conform de dienstregeling blijven uitvoeren, maar in vervolg op de persconferentie van 15 maart zijn er op de boot wel nadere aandachtspunten voor het reizen van en naar Texel. U kunt u ticket van tevoren via de website www.teso.nl kopen. Hier vindt u ook meer informatie over de extra maatregelen op de boot. Voor voetgangers en fietsers geldt, houdt u zoveel mogelijk afstand tot elkaar tijdens de overtocht. Vanaf 1 juni 2020 is een mondkapje verplicht als u de auto verlaat. Ook bij het andere openbaar vervoer op Texel is vanaf 1 juni een mondkapje verplicht.
  • Draag verder een mondkapje waar u geen 1,5 meter afstand kunt houden.
  • Restaurants en terrassen zijn weer regulier geopend, wel met 1,5 meter afstand.
  • Musea e.d. zijn weer geopend. Vaak is reserveren verplicht. Informeer bij de desbetreffende locatie wat u nodig heeft om binnen te kunnen komen.

 

 

Voor overige vragen belt of mailt u onze receptie. Onze medewerkers staan u tijdens kantooruren graag te woord. Telefoon 0222-311 433 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.