Menu

(0222) 311 433

Back to top

De Muy

Wij wensen u fijne Paasdagen, blijf gezond!

For now we care, for later you're welcome.

Op deze pagina informeren wij u over de maatregelen die wij nemen omtrent het Coronavirus (COVID-19).

Boekingen in onze bungalows, vakantiehuizen en appartementen kunnen gewoon doorgaan. Natuurlijk heeft de veiligheid van onze medewerkers en gasten de hoogste prioriteit, dus informeren wij u over een aantal maatregelen. Deze zijn in overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en het RIVM. Met de hele sector staan we daarmee in contact zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken.

  1. Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
  2. Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.
  3. Alle openbare locaties zijn tot en met 28 april gesloten, in overeenstemming met landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. 

Welke maatregelen zijn van toepassing op Texel?

U kunt hier de live blog van de VVV volgen voor de laatste ontwikkelingen. Op verzoek van de Rijks Overheid treft Texel wel maatregelen in verband met het coronavirus in Nederland:

  • De veerdienst TESO zal de afvaarten conform de dienstregeling blijven uitvoeren, maar in vervolg op de persconferentie van 15 maart zijn er op de boot wel nadere aandachtspunten voor het reizen van en naar Texel. U mag de auto tijdens de overtocht niet verlaten en u mag niet met contant geld betalen. U kunt u ticket van tevoren via de website www.teso.nl kopen. Hier vindt u ook meer informatie over de extra maatregelen op de boot. Voor voetgangers en fietsers geldt, houdt u zoveel mogelijk afstand tot elkaar tijdens de overtocht. Tevens zijn er minder afvaarten dan gebruikelijk.
  • alle musea zoals Museum Kaap Skil, Ecomare, Flora en de vuurtoren zijn t/m 28 april 2020 gesloten.
  • Alle horecagelegenheden op Texel zijn t/m 28 april gesloten en ook vele winkels zijn dicht. De supermarkten zijn wel geopend.

Voor overige vragen belt of mailt u onze receptie. Onze medewerkers staan u tijdens kantooruren graag te woord. Telefoon 0222-311 433 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.